Eetcafe Oriënt ExpressOriënt Express is een begrip geworden in de Zak van Zuid Beveland. U kunt hier genieten van diverse maaltijden, welke altijd vers worden bereid!Direct bestellenSchoteldag op dinsdag, pizzadag op woensdag, maar natuurlijk ook welkom op alle andere dagen! Zin in een koud biertje of een goed feestje? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loop binnen en ervaar gezelligheid en gastvrijheid!Direct bestellen
Previous
Next
Door de coronamaatregelen kunt u helaas alleen online bestellen! Dit kunt u doen bovenaan de website. Wij hopen u binnenkort weer te verwelkomen in ons eetcafe wanneer dit weer toegestaan is!

Recencies

Jeanine Mos
Jeanine Mos Lees verder
Net gegeten. Service, timing, bediening was gewoon goed. Vriendelijk personeel. Jarig zoontje kreeg nog een extraatje bij zijn dessert (vuur fontein). Aanrader.
Inge de Bue
Inge de Bue Lees verder
Toplocatie om een gezellig feest te vieren. Aan allerlei wensen kon worden voldaan zonder moeite. Tijdens het feest was het personeel gewoon gezellig aan het meefeesten zonder onze gasten uit het oog te verliezen. Dikke aanrader
Marco Hoorweg
Marco Hoorweg Lees verder
Geweldige service op de verjaardag van mijn vrouw. 10 pizza’s bezorgd op de Piet (kanoa) en nog een leuk presentje erbij gekregen ook!